hostel enkhuizenhotels enkhuizen netherlandsvan puffelenPuffelenrestaurant van puffelen den boschdokter van puffelen delftvan puffelen amsterdamvan puffelen den bosch

Resultaten voor enkhuizen medemblik stoomtrein


enkhuizen medemblik stoomtrein
 
Museumstoomtram Hoorn-Medemblik Wikipedia.
Dit zijn twee van de drie onderdelen van de Historische Driehoek, een dagtocht die men kan maken tussen de Westfriese steden Hoorn, Medemblik en Enkhuizen, waarbij de derde zijde van de driehoek gevormd wordt door de spoorlijn Hoorn Enkhuizen met de reguliere treindienst van de NS. Het museum maakt gebruik van het voormalige goederen en rangeeremplacement van station Hoorn. De eerste ritten met museummaterieel werden hier op 23 mei 1968 gemaakt. Hiervoor werd gebruikgemaakt van de locs 18 en 30 met NS Blokkendoosrijtuigen. Ter gelegenheid van het veertigjarig jubileum werden op 1 mei 2008 deze ritten met dezelfde materieelsamenstelling herhaald. In de daarop volgende jaren ontwikkelde zich het museale en toeristische stoomtrambedrijf zoals dat momenteel bestaat. Het stoomtrambedrijf herinnert aan de vele stoomtrambedrijven zoals die tussen 1879 en 1966 in Nederland bestonden. Als leidraad voor de stoomtram wordt het jaar 1926 aangehouden.
Reis mee naar Sinterklaas op de pakjesboot museumstoomtram.nl.
Het tramstation ligt aan dit terrein. Horeca is aanwezig op de stations, in de stoomtram en aan boord van het museumschip. Kinderwagens en buggys kunnen worden meegenomen in zowel de stoomtram als het museumschip. Toilet aanwezig op de stations, de stoomtram en het museumschip. Aanlegsteiger, tramstations en NS-stations in zowel Hoorn, Medemblik als Enkhuizen bevinden zich op korte loopafstand van elkaar.
Veelgestelde vragen door de reizigers museumstoomtram.nl.
U kunt uw dagje uit aan ons Museum beginnen in Hoorn of in Enkhuizen. Boot en tram geven in Medemblik aansluiting op elkaar, het traject tussen Hoorn en Enkhuizen of omgekeerd wordt met de NS afgelegd. Voor een kaart van het gebied klik hier.
Bezoek ook Museum Stoomtram Hoorn-Medemblik-Enkhuizen in Hoorn Dagjeuit.com.
Vanaf de houten banken of het zachte pluche in de tram hoort en ziet u een verhaal uit een andere tijd. Tussen de historische Zuiderzeesteden Hoorn en Medemblik rijden de stoomtrams over het Westfriese platteland en tussen Enkhuizen en Medemblik vaart u met het grote museumschip over het IJsselmeer. Bezoek de Museumstoomtram en stap in voor de spannendste reis door de tijd. De Museumstoomtram Hoorn-Medemblik is het geregistreerde museum over de geschiedenis van de stoomtram in Nederland.
homepage museumstoomtram.nl. Dienstregeling 2018 museumstoomtram.nl.
De spannendste tijdreis met stoomtram en boot. De spannendste tijdreis met stoomtram en boot. Plan je reis. Koop je tickets. Volgt u ons al? Bestel hier uw tickets of bekijk eerst onderstaand onze dienstregeling. Klik op de afbeelding om in PDF te openen.
Veelgestelde vragen door de reizigers museumstoomtram.nl.
U kunt uw dagje uit aan ons Museum beginnen in Hoorn of Enkhuizen, maar ook in Medemblik! De tram van Hoorn naar Medemblik kunt u ook gebruiken van Medemblik naar Hoorn en de boot van Enkhuizen naar Medemblik vaart van Medemblik ook weer terug naar Enkhuizen.
museumstoomtram.nl.
Zwischen den historischen Städten Hoorn, Medemblik en Enkhuizen an der einstigen Zuidersee schlängeln sich die Dampfkleinbahnzüge von Dorf zu Dorf durch das westfriesische Flachland und fährt der Salondampfer über das IJsselmeer. Machen Sie die spannendste Zeitreise mit der Museumstoomtram Hoorn-Medemblik.
homepage museumstoomtram.nl. Historische Driehoek museumstoomtram.nl.
Plan je reis. Koop je tickets. Volgt u ons al? De Spannendste Tijdreis met stoomtram en boot verbindt de steden in de Historische Driehoek Hoorn, Medemblik en Enkhuizen met elkaar. De stoomtrams rijden tussen Hoorn en Medemblik, de boot vaart tussen Medemblik, het Zuiderzeemuseum en Enkhuizen.
homepage museumstoomtram.nl. museumstoomtram.nl.
De spannendste tijdreis met stoomtram en boot. De spannendste tijdreis met stoomtram en boot. Plan je reis. Koop je tickets. Volgt u ons al? Maak de spannendste tijdreis met stoomtram en boot. Maak de spannendste tijdreis met stoomtram en boot.

Contacteer ons

enkhuizen medemblik stoomtrein
stoomtrein medemblik enkhuizen
hoorn enkhuizen medemblik
dagtocht hoorn medemblik enkhuizen
enkhuizen museum netherlands
trein enkhuizen medemblik
trein medemblik enkhuizen
rondvaart enkhuizen medemblik
enkhuizen netherlands
enkhuizen
medemblik enkhuizen boot
enkhuizen medemblik boot
boot medemblik enkhuizen